Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O Nama Restaurant Sobe Zanimljivosti Kontakt

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


U selu Manjadvorci nalazi se ranch "Barba Tone" koji organizira jedinstvene treckinge u prirodi.
Uz stručno vodstvo i iskusne konje (polukrvni englezi i angloarapi), u potpunosti ćete zadovoljiti vašu želju za rekreacijom, a istovremeno i avanturom. U programu treckinga u prirodi, Ranč Barba Tone za svoje cijenjene goste organizira ručak u jedinstvenim ambijentima sa istarskim specijalitetima i vinskim probama. Dođite i provedite nezaboravan vikend uživajući u jahanju i gastro užicima!
Najbolji voditelji, treneri i stručni instruktori terapijskog jahanja vas vode u svijet gdje niste nikad bili, a to ste željeli. Nudimo grupne i samostalne, višednevne ili jednodnevne programe jahanja, a ujedno i nezaboravnu avanturu!

Ronilački centar smješten je samo nekoliko metara udaljenosti od mora. Nudim Vam na raspolaganje širok spektar ronilačke opreme, toplim tuševima,internet pointom... U ponudi imaju i 4 barke, gumenjak od 10 metara,barka sa vanbrodskim motorom od 9 metara te jedna barka od 12 metara koja može primiti i do 30 ronioca. Sve su barke opremljene sa satelitskom navigacijom i opremom hitne pomoći. Za punjenje ronilačkih boca, služe se Bauer kompresorom koji omogućuje «čist zrak» u bocama. Nude i mogućnost punjenja boca sa nitroxom, trimixom i kisikom.

Pulski Amfiteatar, najveći i dobro očuvan spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj, sagrađen je sredinom I. st. pr. Kr. U njemu su se odvijale gladijatorske i viteške borbe, borbe s divljim zvijerima i druge predstave, što su bila najvažnija društvena zbivanja u antičkome svijetu. Izgrađen je izvan gradskih zidina nadomak grada, uz glavnu cestu Via Flavia, koja je iz Pule vodila u Akvileju i Rim, a mogao je primiti do 25.000 gledatelja. Uspoređujući ga s više od 200 rimskih amfiteatara, plašt pulskog Amfiteatra s četiri stubišna tornja je najsačuvaniji i rijedak primjer jedinstvenih tehničkih i tehnoloških rješenja.

Brijuni imaju bogatu povijest: prvi, zasada nama poznati tragovi ljudskog djelovanja na Brijunima, sežu u treće tisućljeće prije Krista, kada su na Brijunima živjeli nama nažalost etnički nepoznati stanovnici koji su se bavili ratarstvom, stočarstvom, lovom i ribolovom, a oružje i oruđe izrađivali su od kamena, kostiju i pruća...za velike Egejske seobe naroda u prvom tisućljeću prije Krista na Brijune dolazi ilirsko pleme Histri, po kojima je kasnije Istra i dobila ime.
 
  

 

Feštinsko kraljevstvo (Žminj), Nesactium, Kulturna baština Pule i manifestacije(Dani grada Pule, Dani Antike, PUF, Histria festival, Seasplas festival, Filmski festival, Summer park jazz Viva la pola, Pulska noć, Twin horn beach, Pulska regata.

Izlasci: Medulin,Pula i Rovinj.