Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O Nama Restaurant Sobe Zanimljivosti Kontakt

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Osim raznovrsne ponude hrane za sve ljubitelje dobre kapljice tu je i široki izbor vrhunskih hrvatskih vina, od Dalmacije, Istre do Slavonije. Vinska karta svojim izborom i stručnošću oplemenjuje se i redovito dopunjava pri čemu se pazi da i najzahtjevniji gosti mogu uživati u zadovoljstvima izabranih vrhunskih vrsta vina.   

 

 

 

Restoran Luna zbog svoje veličine, položaja, komfornosti i intimnog ozračja izuzetno je pogodan za organiziranje svadbenih svečanosti, različitih poslovnih i obiteljskih proslava, promocija, krštenja do prigodnih domjenaka.
Za te prigode postoje  sve ovisno o broju posjetitelja nudimo  mogućnost vrhunskog ugođaja za svakog gosta.  Raspolažemo sa 200 sjedećih mjesta.

 

Bogata gastronomska ponuda uključuje širok izbor svih vrsta mesa i mesnih prerađevina, koji se pripremaju u okvirima nacionalnih kuhinja, od roštilja, peke, ražnja do klasičnih varijanti pečenja sa svim tradicionalnim dodacima pojedinih kuhinja. U restoranu Luna posebno se ponose sa ponudom raznih mesnih specijaliteta sa roštilja. Između ostalog vrijedno je spomenuti i mnogobrojne vrste pizza koje u Istri slove kao jedne od najboljih . Značajno mjesto u ponudi ovog restorana zauzimaju riblji specijaliteti koji sa istarskih tržnica promptno stižu netom što ih vrijedne ruke ribara ulove u jadranskom akvatoriju, kao i u izboru kruha i kolača isključivo iz domaće radinosti.  


Ime i Prezime:
Broj Telefona:

E-mail Adresa:

Broj Osoba:    
Datum Dolaska:
  
Vrijeme Dolaska: